ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BEZORGING EN BETALING

Snelle bezorging. Zelfs binnen 24 uur

Alle bestellingen geplaatst voor 12:00 uur worden de volgende werkdag bezorgd!

Nauwkeurige verpakking

We behandelen elk pakket alsof het voor onszelf was! We doen ons uiterste best om te zorgen dat het pakket in perfecte staat bij u aankomt.

Gratis bezorging

Elke bestelling van meer dan €39.99 wordt gratis bezorgd!

THUISBEZORGING BINNEN NEDERLAND!

De producten op onze site worden uiterlijk 5 dagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd via de bezorgmethode die je hebt gekozen. We kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele late bezorging door één van onze logistieke partners. Je kan kiezen voor een bestelling bij je werk of thuis op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

We raden je aan om een bezorgadres te geven waar jij of iemand anders tussen 9:00 en 17:00 uur aanwezig is. Indien je er voor kiest om de bezorging met contact geld te betalen, zorg er dan voor dat je voldoende bij je hebt. Tijdens het bestellingsproces heb je de mogelijkheid een aanvullende boodschap door te geven (e.g. welke deurbel is het, portier, naam van persoon die het in ontvangst neemt, etc). Indien zich problemen voordoen met de bezorging, bel dan de klantendienst van onze logistieke partner. Daar kan je de exacte informatie ontvangen met behulp van het tracking-nummer uit de bevestigingsbrief.

Je pakket wordt altijd thuisbezorgd of afgeleverd bij een DPD ophaalpunt. De kosten voor bezorging bedragen €2.99 (in het geval van een DPD ophaalpunt) en €2.99 (bij thuisbezorging). Als je echter een bestelling plaatst van meer dan €39.99, dan is de bezorging geheel gratis.

BETALING AAN KOERIER MET CONTANT GELD OF CREDITCARD (ONTVANGSTBETALING)

Je betaalt de waarde van je bestelling aan de DPD-koerier. Je ontvangt dan een ontvangstbewijs dat zowel de ontvangst van het pakket als de betaling bevestigt. In het geval van DPD-ophaalpunten kan je jouw je pakket betalen bij de gecontracteerde partners van DPD.

OTP SIMPLE PAY-BETALING

Wanneer je kiest voor deze optie zal je betaling worden uitgevoerd via OTP SimplePay’s internationaal erkende veilige betaalsysteem met alle noodzakelijke authenticaties. Je kunt daar betalen met Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro en American Express-kaarten geschikt voor online betalingen.

GRATIS BEZORGING BIJ BESTELLINGEN VAN MEER DAN €39.99

We bezorgen je pakket gratis door heel Nederland als de totale waarde meer is dan €39.99. Ook hier bezorgen we je pakket via de DPD koeriersservice, net zoals bij alle bestellingen onder de €39.99.

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem contact met ons op:

E-Mail: hallo@cricksydog.nl
Telefoon: