GARANTIE

30 dagen geld-terug-garantie

Indien je klachten hebt, bel ons dan binnen 30 dagen na je aankoop en we zullen het volledige aankoopbedrag zonder enige twijfel terugbetalen. Zelfs de verzendkosten!

Veilige betaalmethoden

Je kunt veilig online betalen binnen de OTP SimplePay-interface. In het geval van betaling met contant geld kan je de koerier contant betalen en in veel gevallen ook met creditcard.

100% natuurlijk

Onze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën en ongewenste ingrediënten!

ALGEMENE GARANTIE

Wij geloven dat enkel uitstekende producten bestaansrecht hebben in de 21e eeuw, en we zijn toegewijd aan kwaliteit. Daarom bieden we een 100% garantie op elke aankoop, in het geval van eventuele problemen. Hiermee willen we het volledig risicovrij maken om ons product te proberen en te gebruiken, en zo de CricksyDog oplossing voor een gezondere en veiligere levensstijl meer bekendheid geven.

GEBREKKIGE UITVOERING

Als er sprake is van een gebrekkige uitvoering (je ontvangt niet het product dat je had besteld), dan heb je de mogelijkheid het product dat je hebt ontvangen te houden of het product dat je had besteld te vervangen met een tegoed. De kosten van retournering en verzending van het nieuwe product worden gedragen door de cricksydog.nl webwinkel.

AANVULLENDE INFORMATIE

We bieden een garantie van 6 maanden op door ons gedistribueerde accessoires In sommige gevallen kan er een tijdelijk tekort aan producten ontstaan waarvoor wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen! Getoonde afbeeldingen dienen enkel ter illustratie!

WAT VALT ER NIET ONDER DE GARANTIE?

De contractuele garantie dekt geen schade die ontstaan is door gebrekkig onderhoud, niet-toegestane alteraties, aanpassingen, onjuist gebruik, schade of niet-toegestane reparaties. De garantie dekt onder andere geen verdere gebreken of schade:

  • defecten en schade als gevolg van onjuist of ongewoon gebruik van de producten;
  • defecten en schade als gevolg van ongevallen of nalatigheid;
  • defecten of schade als gevolg van onjuist testen, gebruik, onderhoud, inbedrijfstelling, wijzigen;
  • defecten en schade als gevolg van vocht, vloeistof of gemorst eten;
  • krassen of andere schade aan het oppervlak van het product tijdens juist gebruik, voor onderdelen die gedragen worden tijdens regulier onderhoud of juist gebruik.

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem contact met ons op:

E-Mail: info@cricksydog.nl
Telefoon: