Heb je vragen? Schrijf ons

We zijn altijd blij om van je te horen! We verwelkomen alle constructieve kritiek en positieve feedback. Als het makkelijker voor je is, dan kan je ons ook op onze Facebook-pagina schrijven. We zullen daar ook binnen enkele uren reageren.

Schrijf ons hier

Perfect dieet A-Z

Onze expertise is een garantie voor kwaliteit. Bekijk het zelf!

? Meer energie

Eiwitgehalte geoptimaliseerd voor je hond, zodat hij/zij nooit tekort komt. Het varieert van 18-36% in ons voedsel, afhankelijk van de levensstijl van de hond.

? Fris houden van de smaakpapillen

We gebruiken geen kunstmatige smaakversterkers in tegenstelling tot sommige hondenvoerfabrikanten. Zo heeft je hond altijd van die hemelse frisse en sappige hapjes.

? Knallend geluk

Er is geen essentiële vitamine die niet in onze voeding zit. We stoppen niet alleen vitamine C in ons product omdat het goed klinkt. We gebruiken enkel ingrediënten die je hond echt nodig heeft.

⚕️ Volledige bescherming

Als je voor ons kiest en we hebben je vertrouwen, dan hoef je niet langer meer naar de dierenarts. Alleen nog voor lof.

? Complete vrijheid

Tegenwoordig is er zoveel om mee bezig te zijn, van de sport van je kinderen tot werktaken, waarom zou je je onnodig druk maken over gezonde voeding voor je hond? Laat dit maar aan ons over!

? We bezorgen bij je thuis

In samenwerking met DPD-koeriersservice worden alle bestellingen bij je thuis bezorgd. Als je het echter liever bij een DPD-ophaalpunt wilt ontvangen, dan kan dat ook.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Bezorging de volgende dag

Als je een bestelling plaatst voor 12:00 uur, dan ontvang je het pakket de volgende dag en kan je hond het direct proberen. Niet vergeten, we bezorgen overal in Nederland!

Hoogwaardige ingrediënten

De rauwe grondstoffen van al onze producten komen van gecontroleerde boeren. Voor ons is de veiligheid van je hond het allerbelangrijkste! Kijk zelf maar!

Heb je een vraag of zit je vast?

Schrijf ons op Facebook of bel ons.